Σε μια γιορτή για την αγγλική γλώσσα συναντήθηκαν την Τρίτη 16 Απριλίου 2019 στο Δημοτικό των Εκπαιδευτηρίων μας μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί και η εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Cambridge κ. Ιωάννα Σάσιου. Οι μαθητές της ΣΤ’ Τάξης παρέλαβαν τα βραβεία τους για την συμμετοχή τους στο Τουρνουά Ρητορικού Λόγου “Let’s talk” που έγινε στο Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη όπου πέτυχαν πολύ υψηλές επιδόσεις στα αγωνίσματα Debate, Group Discussion και Oral Interpretation.

Στη συνέχεια η κ. Σάσιου παρέδωσε στο Σχολείο τιμητική πλακέτα ως αναγνώριση της στοχευμένης και ολοκληρωμένης προετοιμασίας των μαθητών για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις πιστοποίησης του Πανεπιστημίου Cambridge στις οποίες αποσπούν επαίνους και διακρίσεις αποδεικνύοντας το υψηλό γνωστικό τους επίπεδο.

Η εκδήλωση έκλεισε με ένα απόσπασμα του θεατρικού έργου “Midsummer night’s dream” που παρουσίασαν οι μαθητές του Drama Lab το οποίο θα παρουσιαστεί εξ’ολοκλήρου την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο Ανοικτό θέατρο των Εκπαιδευτηρίων μας στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων των ομίλων της αγγλικής γλώσσας.