Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018 το Σχολείο υποδέχεται τους μαθητές για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ – ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

    Οι μαθητές θα προσέρχονται στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου συνοδευόμενοι από τους γονείς τους από τις 8.15 π.μ. ως τις 8.45 π.μ. Ο Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στις 9.00 π.μ., το πρόγραμμα θα συνεχιστεί κανονικά και τα παιδιά θα αποχωρήσουν με τα σχολικά λεωφορεία, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα σας δοθεί κατά την προσέλευση.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ – ΛΥΚΕΙΟ

     Οι εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου και του Λυκείου θα υποδεχθούν τους μαθητές που θα προσέλθουν με τους γονείς τους στο Σχολείο στις 8.00 π.μ.. Στις 8.15 π.μ. θα τελεστεί ο Αγιασμός. Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα μπουν στις αίθουσές τους, θα πάρουν τα ωρολόγια προγράμματά τους, τα βιβλία τους, θα  ενημερωθούν για τα δρομολόγια των λεωφορείων τους και αφού παρακολουθήσουν το πρόγραμμα διδασκαλίας, θα επιστρέψουν στα σπίτια τους με τα σχολικά λεωφορεία.

    Ειδικότερα οι μαθητές της Α΄ Γυμνασίου θα ενημερωθούν στις αίθουσές τους για το δρομολόγιο με το οποίο θα επιστρέψουν το μεσημέρι στα σπίτια τους. Μετά τη λήξη του προγράμματος (στις 13:15) θα μπουν στα λεωφορεία. Εκεί θα ενημερωθούν από τον συνοδό εκπαιδευτικό για την ώρα που θα πρέπει να βρίσκονται το πρωί στη στάση από την οποία θα πάρουν το λεωφορείο για το Σχολείο.

    Σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!