Η  φετινή σχολική χρονιά, τόσο διαφορετική αλλά το ίδιο σημαντική, έφτασε στο τέλος. Θέλοντας τα παιδιά μας να γευτούν στιγμές και συναισθήματα της λήξης της θα τα αποχαιρετήσουμε παραδίδοντας τα βαθμολόγια, τους Τίτλους Προόδου καθώς, επίσης, και τους φακέλους με τα αναμνηστικά τους σε μια μικρή αλλά γεμάτη ουσία τελετή την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 και την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 για τους μαθητές της Α’, Β’, Γ’, Δ’ και Ε’ Τάξης  κατά τη διάρκεια του πρωινού προγράμματος στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας.

   Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 θα αποχαιρετήσουμε τους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης παραδίδοντας τα Βαθμολόγια, τους Τίτλους Σπουδών καθώς, επίσης, και τους φακέλους με τα αναμνηστικά τους, τους επαίνους και τα βραβεία όσων συμμετείχαν στο τουρνουά junior forensics Let’s talk σε μια συγκινητική γιορτή αποφοίτησης στον αύλειο χώρο του Σχολείου μας .

     Για ευνόητους λόγους, δυστυχώς, δε θα μπορέσουμε να μοιραστούμε τις στιγμές αυτές με τους γονείς και τους φίλους των παιδιών. Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί κανονικά!