Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 18/5/2020 επαναλειτουργούν όλες οι τάξεις του Γυμνασίου, η Α΄ και η Β΄ Λυκείου.

Τα παιδιά τα οποία επέλεξαν τη δια ζώσης εκπαίδευση θα κάνουν μαθήματα καθημερινά και όχι μέρα παρά μέρα. Το πρόγραμμα θα σας ανακοινωθεί μέσω της πλατφόρμας So.Simple και της πλατφόρμας διαδικτυακών μαθημάτων.

Τα παιδιά τα οποία επέλεξαν την τηλεκπαίδευση θα τη συνεχίσουν με το πρόγραμμα που θα τους ανακοινωθεί μέσω της πλατφόρμας διαδικτυακών μαθημάτων..

Επίσης η τηλεκπαίδευση θα συνεχιστεί για όλους τους μαθητές από την 15η Ιουνίου , ημέρα Δευτέρα μέχρι την 3η Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή για όλες τις τάξεις του Γυμνασίου και για τους μαθητές της Α΄ και Β΄ Λυκείου από την 15η Ιουνίου, ημέρα Δευτέρα, ως τη 10η Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή.

Σας παρακαλούμε να παρακολουθείτε τα προγράμματα εκπαίδευσης των παιδιών σας και να επιβλέπετε την ανταπόκρισή τους στις υποχρεώσεις τους. Επιδιώκουμε με κάθε τρόπο οι μαθητές του σχολείου μας να περάσουν στην επόμενη τάξη ή την επόμενη βαθμίδα με ολόκληρη την απαραίτητη υποδομή.

Η μεταφορά των μαθητών τη Δευτέρα 18/5 και την Τρίτη 19/5 θα γίνει με δικό σας μέσο για να διαμορφώσουμε τα δρομολόγια των λεωφορείων, τα οποία θα κινηθούν από την Τετάρτη 20/5.

Ώρα προσέλευσης στο σχολείο την Δευτέρα 18/5/2020 08:45 π.μ..

Με εκτίμηση
Η διεύθυνση των Εκπαιδευτηρίων Ν. Μπακογιάννη