ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ  ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 

Το νηπιαγωγείο μας αποχαιρετά δημιουργικά τη σχολική χρονιά που φεύγει και υποδέχεται το γλυκό καλοκαίρι!   

Οι μικροί μαθητές και μαθήτριες του Παιδικού Σταθμού δραματοποίησαν το παραμύθι της αγαπημένης συγγραφέα Ζαραμπούκα Σοφίας, «Ο ωραίος Δαρείος». Ο γάτος μας ο Δαρείος, λοιπόν,  δεν αγαπάει και πολύ τα φρούτα και τα λαχανικά και   βρίσκει την ευκαιρία να παραστρατίσει από το πρόγραμμα  υγιεινής διατροφής που τον έχει συνηθίσει  ο φίλος του ο Τίτος, έτσι μέσα από νέες διατροφικές περιπέτειες γνωρίσαμε την αξία της υγιεινής διατροφής. 

Τα παιδιά των Προνηπίων δραματοποίησαν τον «Τρυφεράκανθο», της αγαπημένης μας συγγραφέα, Πριοβόλου Ελένης, ένα παραμύθι που πραγματεύεται την διαφορετικότητα. Είδανε τα συναισθήματα τους να διαδέχονται το ένα το άλλο.. Λύπη, Θυμός, Φόβος, Χαρά. Μια ιστορία που αποτέλεσε την αφόρμηση να μιλήσουνε για τα συναισθήματα τους, για τη Διαφορετικότητα και την αποδοχή της, για την Φιλία και την Αγάπη!  

Τα παιδιά των Νηπίων μεταμορφώθηκαν σε ηθοποιούς και παρουσίασαν μια παράσταση βασισμένη στο παραμύθι της πολυβραβευμένης συγγραφέα, Μαρίας Παπαγιάννη,  «Μια περιπέτεια για τον Ρωμαίο» 

 Ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα ,τα κουδούνια ,τα φώτα, οι διευθυντές σκηνής, οι σκηνοθέτες , ,οι μουσικοί, οι ποντικοί ,όλοι οι γοητευτικοί ήρωες του παραμυθιού ζωντάνεψαν πάνω στη σκηνή μέσα από τους ρόλους που υποδύθηκαν τα παιδιά ,τη μουσική και τον χορό!