Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, λαμπιόνια, φωτεινά χαμόγελα, αγκαλιές γεμάτες δώρα πλημμύρισε το Σχολείο μας το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar.
Με σύνθημα “Όλοι μαζί για το παιδί” μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων ένωσαν τις καρδιές και τις δυνάμεις τους πραγματώνοντας το αληθινό μήνυμα της ενανθρώπισης του Κυρίου,την αγάπη και την ανιδιοτελή προσφορά προς τον πάσχοντα συνάνθρωπο,για να ενισχύσουν την Παιδιατρική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.
Η διευθύντρια της Κλινικής ,Dr Αλευρά,που παρευρέθηκε στην εκδήλωση,εξήρε την πρωτοβουλία και την προσπάθεια του Σχολείου να ευαισθητοποιήσει την τοπική κοινωνία σχετικά με τα λειτουργικά προβλήματα του Νοσοκομείου καθώς και τη συγκινητική ανταπόκριση των γονέων.
Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του Σχολείου ευχαριστεί όλους τους γονείς για την αμέριστη στήριξη που προσφέρουν στη διαρκή προσπάθειά τους να εμφυσήσουν στα παιδιά τις αξίες του ανθρωπισμού και να τους καλλιεργήσουν την ενσυναίσθηση.
Ιδιαίτερα δε το Σχολείο ευχαριστεί τους επαγγελματίες γονείς που με τις προσφορές τους σε είδη ή και υπηρεσίες στήριξαν τη Λαχειοφόρο που διοργανώθηκε.