Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το καθιερωμένο πλέον Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar του Σχολείου μας!

  Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου όλοι μαζί, μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, παππούδες και φίλοι των Εκπαιδευτηρίων ένωσαν τις ευχές τους και βοήθησαν να πραγματωθεί το αληθινό μήνυμα της Ενανθρώπισης του Κυρίου που δεν είναι άλλο από την Αγάπη και την Αλληλεγγύη.

  Υπό τους ήχους των μελωδικών χριστουγεννιάτικων τραγουδιών από τις χορωδίες όλων των τάξεων και απολαμβάνοντας τις ξεχωριστές χορογραφίες τους οι επισκέπτες πραγματοποίησαν τις αγορές ιδιαίτερα ευφάνταστων κατασκευών στηρίζοντας, έτσι, τον σκοπό της προσπάθειάς μας να ενισχύσουμε τη μικρή Ελένη Μαβίδη και τον Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια “Φλόγα”.

  Την εκδήλωσή μας τίμησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος απηύθυνε στους παρευρισκόμενους ευχές, συμβούλευσε τους μαθητές και τους επαίνεσε για την πρωτοβουλία τους.

  Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του Σχολείου ευχαριστούν όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και βοήθησαν να εμφυσήσουμε στα παιδιά τις ανθρωπιστικές αξίες που θα τα ολοκληρώσουν ως προσωπικότητες.

Καλές γιορτές!