Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του ΕΟΔΥ για την προστασία από τον Covid-19 ισχύουν αυστηρά τα κάτωθι:

  • Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα του Αγιασμού, οι μαθητές και οι μαθήτριες θα προσέλθουν με τους γονείς τους στο Σχολείο επιδεικνύοντας στην είσοδο την εκτυπωμένη σχολική κάρτα που αποδεικνύει το αρνητικό αποτέλεσμα του self test (σε περίπτωση αδυναμίας ψηφιακής εκτύπωσης θα πρέπει ν’ αναγράφεται στη χειρόγραφη υπεύθυνη δήλωση ο κωδικός υποβολής στην πλατφόρμα gov.gr) ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης. Το ίδιο ισχύσει και για την Παρασκευή 17/9/21.
  • Από τη δεύτερη εβδομάδα (20/9/21-24/9/21) και για όλη την υπόλοιπη χρονιά το self test των μαθητών θα επιδεικνύεται στον εκπαιδευτικό της τάξης κάθε Τρίτη και Παρασκευή, το οποίο σημαίνει ότι θα πραγματοποιείται τη Δευτέρα και την Πέμπτη.
  • Δεν επιτρέπεται η είσοδος και η παραμονή των γονέων στον χώρο του Σχολείου. Σε περίπτωση προκαθορισμένου ραντεβού οφείλει ο γονέας να επιδείξει πιστοποιητικό εμβολιασμού, νόσησης ή αρνητικό αποτέλεσμα self test και να φορά μάσκα.
  • Οι μαθητές θα φορούν μάσκα από τη στιγμή επιβίβασής τους στο σχολικό λεωφορείο και καθ’ όλη τη διάρκεια του ωρολογίου προγράμματος ως τη στιγμή της παράδοσής τους στους γονείς. Εξαιρείται η ώρα της Φυσικής Αγωγής.

 

Η αυστηρή τήρηση όλων των παραπάνω είναι επιβεβλημένη για την προστασία όλων μας.

Για οποιαδήποτε νέα οδηγία ή μεταβολή θα ενημερωθείτε εκ νέου.