🇬🇷 Το εθνικό μας σύμβολο, την Ελληνική Σημαία, τίμησαν σήμερα, Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου μας.
  Την πρωινή προσευχή ακολούθησε η Έπαρση της Σημαίας καθώς οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε’ και ΣΤ’ Τάξης έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο.
  Ακολούθησε ο πανηγυρικός λόγος της ημέρας και η επίδοση των Αριστείων στους αριστούχους μαθητές της ΣΤ’ Τάξης. Μετά την τελετή παράδοσης της Σημαίας στον σημαιοφόρο και τους παραστάτες όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ Τάξης περήφανα παρέλασαν στον αύλειο χώρο του Σχολείου, ενώ οι παρευρισκόμενοι, παιδιά και εκπαιδευτικοί, με δέος  ατένιζαν τη Γαλανόλευκη να κυματίζει.
   Οι εορταστικές εκδηλώσεις συνεχίστηκαν κατά τάξη στο Ανοιχτό Θέατρο των Εκπαιδευτηρίων μας με πατριωτικά τραγούδια, ποιήματα για την πατρίδα και την ειρήνη και θεατρικά δρώμενα. Παράλληλα, στις αίθουσες τα παιδιά παρουσίασαν powerpoint και αφιερώματα για το Έπος του 1940.
  Οι μαθητές και οι μαθήτριες βίωσαν, έτσι, και κατανόησαν σε βάθος τα ιστορικά γεγονότα αυτής της χρονικής
περιόδου που το τελευταίο διάστημα προσέγγισαν με ποικίλους τρόπους σε όλα τα γνωστικά αντικείμενα και αποχώρησαν ανεμίζοντας με υπερηφάνεια τις ελληνικές σημαίες τους.