Υπό τις μελωδίες ανεπανάληπτων τραγουδιών του αξέχαστου ελληνικού κινηματογράφου και τις γνωστές σε μικρούς και μεγάλους ατάκες δημοφιλών Ελλήνων ηθοποιών, όπως είναι ο Χατζηχρήστος, ο Ρίζος, η Γεωργιάδου, ο Λογοθετίδης, η Λιβυκού, ο Μακρής, η Βλαχοπούλου, ο Ηλιόπουλος, κ.ά. οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ΄ Τάξης αποχαιρέτησαν σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου 2022 το Δημοτικό Σχολείο και την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση.
 
Οι τελειόφοιτοι/ες του Σχολείου μας υποδυόμενοι/ες αγαπημένους/ες ηθοποιούς του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου κέρδισαν τις εντυπώσεις και το ζεστό χειροκρότημα όλων όσων παρευρέθηκαν στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο των Εκπαιδευτηρίων. Οι καθηλωτικές ερμηνείες των παιδιών, οι πρωτότυπες χορογραφίες και τα υπέροχα τραγούδια ξεσήκωσαν το κοινό που μαζί τους σιγοτραγουδούσε και επευφημούσε τους/τις μικρούς/ες ηθοποιούς.
 
Η βραδιά έκλεισε με την προβολή ενός βίντεο με στιγμές των παιδιών από τη νηπιακή τους ηλικία ως και σήμερα. Η συγκίνηση για τους μεγάλους έκδηλη, η χαρά για τα παιδιά απερίγραπτη! Οι ευχές όλων των εκπαιδευτικών για καλή συνέχεια και καλή πρόοδο και στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση συνόδευσαν τις ευχές για καλό καλοκαίρι!