Ως ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με συνειδητή και συνεπή παρουσία στην κοινωνία θεωρούμε χρέος τη στήριξη όχι μόνο κοινών προσπαθειών που απορρέουν από την κοινότητα και αποβλέπουν στη στήριξη ευαίσθητων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων αλλά και την ανάληψη από μέρους μας αυτόνομων δράσεων, ώστε η προσπάθειά μας να εμφυσήσουμε στους μαθητές μας υψηλές ανθρωπιστικές αξίες να είναι σημαντικό και αναπόσπαστο πεδίο των εκπαιδευτικών μας δράσεων με σταθερά και μόνιμα αποτελέσματα.

   Στο πλαίσιο αυτό η καθιερωμένη διοργάνωση του φιλανθρωπικού μας Bazaar λειτουργεί ως ευκαιρία για εθελοντισμό και προσφορά αλλά και ως ουσιαστική βοήθεια σε άτομα και φορείς που χρειάζονται στήριξη.

   Η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών της Παιδιατρικής Κλινικής του Γ.Ν. Λάρισας σε ό,τι αφορά την υλικοτεχνική της υποδομή ήταν ο φετινός μας στόχος.

   Η βαθύτατα συγκινητική ευχαριστήρια επιστολή του προσωπικού και της Διεύθυνσης της Κλινικής προς όλους, γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς του Σχολείου μας, είναι η απόδειξη πως ο στόχος μας επετεύχθη!